Getteröns Camping

Getteröns Camping har ställplatser som dom kallar husbilsplatser på sin hemsida.

Getteröns Camping är en av de populäraste ställplatserna för husbilar i Varberg. Campingen ligger på Getterön, en naturskön halvö som sträcker sig ut i havet strax utanför Varbergs centrum. Campingen har en trevlig och avkopplande atmosfär, omgiven av grönska och strandnära promenader. Här finns möjlighet att njuta av en avkopplande semester i naturen samtidigt som man har tillgång till alla moderna bekvämligheter.

Getteröns Camping har ett stort utbud av faciliteter för sina gäster. Bland annat finns det flera sanitära anläggningar med duschar, toaletter och tvättmaskiner. Det finns också möjlighet att använda kök och grillplatser för att tillaga mat. Campingen har i skrivande stund en liten butik där man kan köpa grundläggande förnödenheter som mat och dryck. För barnen finns det en lekplats där de kan leka och ha roligt.

Campingområdet är väldigt stort och erbjuder många olika typer av boendealternativ. Här finns det plats för husbilar, husvagnar och tält. Campingområdet är indelat i flera områden, med olika storlekar på platserna. Det finns också olika priskategorier, beroende på storlek och plats.

Campingen har en fantastisk belägenhet, med bara några minuters promenad till stranden. Getteröns strand är lång och bred och sträcker sig flera kilometer längs med kusten. Här kan man sola, bada och njuta av den vackra utsikten. Stranden är också populär bland surfare på grund av de bra vindförhållandena.

Getteröns Camping ligger nära Varbergs centrum

Getteröns Camping ligger även nära Varbergs centrum, vilket gör det enkelt att ta sig in till staden för att shoppa, äta middag eller uppleva stadens sevärdheter. Varberg är en historisk stad med många vackra byggnader och platser att besöka. Här finns också flera museum, restauranger och butiker.

Getteröns Camping är öppen från april till september av vad vi kan läsa på deras hemsida i skrivande stund och priset för en natt på en plats varierar beroende på säsong och plats. Campingen är väldigt populär under sommarmånaderna och det är därför rekommenderat att boka i förväg för att säkra en plats.

Sammanfattning av Getteröns Camping

Sammanfattningsvis är Getteröns Camping en fantastisk plats att besöka för en avkopplande och naturnära semester. Här finns det gott om faciliteter och aktiviteter för både vuxna och barn, samtidigt som man har tillgång till en av Sveriges finaste stränder och närhet till en historisk stad.


Om du hittar något i den här guiden om Getteröns Camping som inte stämmer får du väldigt gärna tips oss om det.

Har Ställplats.se besökt: Nej