Arboga Golfklubb ställplats

Arboga Golfklubb är en golfklubb som ligger i den lilla staden Arboga i Västmanland. Förutom golfbanan erbjuder klubben en ställplats för husbilar och husvagnar (står det på deras hemsida 2023-04-03). Här är en guide om Arboga Golfklubb ställplats, inklusive boende, aktiviteter och praktisk information.

Aktiviteter

Utöver golf finns det många aktiviteter att utforska i Arboga och dess omgivningar. Några förslag inkluderar:

  1. Besök Arboga stad: Arboga är en liten stad med en rik historia och många sevärdheter, inklusive Arboga museum och S:t Nicolai kyrka.
  2. Utforska Västerås: Staden Västerås ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder många sevärdheter, inklusive Västerås slott och Lögarängsbadet.
  3. Fiska: Det finns flera fiskemöjligheter i området, inklusive Mälaren och Hjälmaren.
  4. Vandring och cykling: Det finns flera vandrings- och cykelleder i området som tar dig genom vacker natur och historiska platser.

Boende

Arboga Golfklubb erbjuder 8 ställplatser i skrivande studn. Ställplatsen är belägen i en lugn och naturskön miljö, bara en kort promenad från klubbhuset och golfbanan. Det finns elanslutningar på platsen samt omklädningsrum med dusch och toa. Det finns även en resturang med fullständiga öl- och vinrättigheter.

Praktisk information

Arboga Golfklubb ställplats erbjuder även toalett och dusch. Det finns också möjlighet att spela golf på klubbens bana, men det krävs en förbokning för att garantera en tid på banan. Det finns flera matbutiker och restauranger i närheten av ställplatsen.

Sammanfattning av Arboga Golfklubb ställplats

Sammanfattningsvis är Arboga Golfklubb ställplats en utmärkt plats för husbilscampare som söker en lugn och naturskön plats att koppla av på. Med sin närhet till golfbanan och många aktiviteter att utforska i området finns det något för alla på denna vackra ställplats.

Något fel på guiden om Arboga Golfklubb ställplats?

Hittar du något fel på guiden om Arboga Golfklubb ställplats får du gärna tipsa oss om det så vi kan rätta till det så snabbt som möjligt.