Valdemarsvik Ställplats

Valdemarsvik Ställplats ligger med utsikt över gästhamnen och den unika Valdemarsviken och ska endast vara för husbilar och inte husvagnar i skrivande stund. Här har du närhet till havet, restauranger, service och butiker.

Totalt 31 platser

I skrivande stund 2023-03-24 finns det 31 platser där du kan boka 24 av dom på förhand och 7 är drop-in platser. Och alla är med el.

Max 2 övernattningar i följd

Det står på deras hemsida 2023-03-24 att man endast får övernatta max 2 övernattningar i följd.

Mer om Valdemarsvik

Valdemarsvik är en idyllisk småstad i Östergötland som ligger mellan Motala ström och Kalmarsund. En av de bästa platserna att besöka när man är i Valdemarsvik är Valdemarsvik Ställplats. Denna ställplats är en perfekt utgångspunkt för att utforska områdets sevärdheter och njuta av allt vad Valdemarsvik har att erbjuda. I denna guide kommer jag att ta dig igenom allt du behöver veta för att planera din resa till Valdemarsvik Ställplats.

Boende och faciliteter

Valdemarsvik Ställplats erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Ett av ställplatsens stora fördelar är att den ligger i en naturskön omgivning med närhet till vattnet, vilket ger en avkopplande och fridfull miljö.

Läge och tillgänglighet

Valdemarsvik Ställplats ligger i centrala Valdemarsvik, vilket gör den lättillgänglig för både bil- och husbilsresenärer. Ställplatsen ligger men ändå bara en kort promenad från stadens centrum och dess sevärdheter.

Sevärdheter och aktiviteter

Valdemarsvik är en liten stad men det finns fortfarande mycket att upptäcka. Ta en promenad genom den charmiga stadskärnan och besök den historiska Valdemarsviks kyrka.

Mat och dryck

Det finns flera restauranger och caféer i Valdemarsvik där du kan njuta av lokala delikatesser, inklusive färsk fisk och skaldjur.

Bokning och priser

Priserna varierar beroende på säsong.

Sammanfattningsvis är Valdemarsvik Ställplats en perfekt plats att besöka för en avkopplande och rolig husbilssemester i den natursköna Östergötlandsregionen. Med sin bekväma och moderna ställplats och närheten till stadens sevärdheter och aktiviteter, finns det något för alla att njuta