Ekerum camping (ställplats)

Ställplatserna hos Ekerum camping är husbilstomter som vi förstår det. Stämmer inte det får du gärna kontakta oss så vi kan uppdatera mer om denna plats.

En populär camping på Öland är Ekerum Resort Öland. Campingen ligger i natursköna omgivningar nära havet och har en mängd olika boendealternativ, från tält och husvagnar till stugor och lägenheter.

På Ekerum Resort Öland finns det gott om aktiviteter att delta i, som till exempel golf, tennis, minigolf, cykling och fiske. Campingen har också ett härligt poolområde med en stor utomhuspool, en barnpool och en jacuzzi.

För de små finns det en lekplats, en barnklubb och en hoppgunga, och för de lite äldre finns det både biljard, dart och bordtennis att sysselsätta sig med. På kvällarna kan man avnjuta en god middag på restaurangen eller ta en drink i baren.

Campingens läge gör den perfekt som utgångspunkt för utflykter på Öland. Ölands Djurpark ligger bara en kort bilresa bort, och den gamla staden Borgholm och den vackra Alvaret ligger också inom räckhåll.

Ekerum Resort Öland är en välutrustad camping med moderna faciliteter och bekvämligheter. Det finns bland annat tvättstugor, duschar och toaletter, en servicebutik och en grillplats. Campingen är öppen från april till oktober och välkomnar både familjer och par som söker en avkopplande semester på Öland.